Point-of-Sale geuren

Voel, zie en ruik, verbind uw product met uw klant

Hoe werkt het?

In een wereld waarin we visueel overprikkeld worden, zoeken marketeers voortdurend naar nieuwe manieren om de aandacht van de klant te trekken. De Aropromo zorgt ervoor dat uw merk echt opvalt.

Aropromo zorgt voor een multi-zintuiglijke promotionele campagne, die point-of-sale displays een geheel nieuwe dimensie geeft. Aropromo biedt klanten de mogelijkheid tot interactie en een unieke (geur)beleving.

Werkt op batterijen

Lage kosten

Verkoopbevorderend

Het ontwerpproces

Vanuit onze expertise begrijpen wij de essentie van een samenhangende marketingboodschap en zijn wij als geen ander in staat om een unieke, krachtige geurmarketing oplossing te bieden. Ons team zal nauw met uw marketing en creatieve afdeling samenwerken om een point-of-sale campagne te ontwikkelen die naadloos aansluit op uw merk.

Als basis voor de geur kunt u ervoor kiezen om een sample van uw product beschikbaar te stellen of simpelweg te vertrouwen op onze parfumeurs, die een op maat gemaakte geur voor u ontwerpen. Zodra de geur volledig naar uw wensen is, zorgen wij ervoor dat de geur toegepast wordt in de Aropromo. Vanaf dat moment kan de Aropromo in elke vorm of afmeting ingepast worden in uw display of in een standaard behuizing.

POS
/
Geur

Het ontwerpproces

Hoe wordt de geur vrijgegeven?

De Aropromo kan op verschillende manieren geactiveerd worden; u kunt kiezen voor een druk knop, een touch pad, een bewegingssensor of een vooraf geprogrammeerde tijdsinterval. De Aropromo is niet alleen zeer flexibel als het gaat om design, het is bovendien zeer efficient in gebruik. Dit batterij-aangedreven systeem heeft een levensduur van ongeveer 30 dagen.

Push

Druk op de knop en de Aropromo verspreidt (bijvoorbeeld) 10 seconden lang geur. Door het rode knipperend LED lampje worden klanten extra gestimuleerd om de Aropromo te activeren. Geur wordt alleen vrijgegeven wanneer de knop wordt ingedrukt.

Touch

De Aropromo wordt geactiveerd door het aanraken van een touch sensor. De geur wordt alleen vrijgegeven wanneer het zogenaamde ‘touch pad’ wordt aangeraakt.

Beweging

Een bewegingssensor vormt in dit geval de activatiemethode en de Aropromo geeft voor (bijvoorbeeld) 10 seconden geur vrij. De bewegingssensor kan beweging waarnemen in een straal van 20 centimeter tot 6 meter.

Interval

De Aropromo werkt volgens een voorgeprogrammeerde tijdsinterval, bijvoorbeeld 20 seconden aan, 20 seconden uit, gedurende een x aantal dagen per week.

Neem contact met ons op

Neem contact met Air Aroma en ontwikkel samen met ons een krachtige multi-zintuiglijke promotionele campagne. Geef uw point-of -sale display een geheel nieuwe dimensie met behulp van geur.

Neem contact met ons op