Retailwinkels

Creëer met behulp van geur een unieke ervaring in uw retailwinkel.

Retailwinkels
Retailwinkels

Signatuur geuren die winkelervaringen verbeteren

De fysieke winkelervaring wordt steeds belangrijker omdat steeds meer klanten gebruik maken van online platformen. Wanneer men wel naar een fysieke winkel gaat, moet de merkervaring gedenkwaardig zijn. Retailers houden rekening met elk aspect van hun winkels: de indeling en aankleding, de muziek en de verlichting. Nu maken slimme retailers ook gebruik van het vijfde zintuig: geur.

Geur-feit

Toen aan klanten werd gevraagd om een paar schoenen in een begeurde winkel en een niet-geparfumeerde winkel met elkaar te vergelijken gaf 84% van de klanten aan dat ze eerder in de begeurde winkel zouden kopen. - Hirsch, Alan R. Smell and Taste Treatment and Research Foundation, Ltd”

Geuren op maat voor de mode en retail branche

Wanneer u een geur aan uw winkelbeleving toevoegt, verbetert u de winkelervaring en maakt u op emotioneel niveau contact met uw klanten. Klanten blijven langer in een winkel met geur en na vertrek blijft de ervaring langer in hun geheugen opgeslagen. Van modeshows en pop-up stores tot traditionele retailwinkels; uw signatuur geur bent u een stap op uw concurrentie voor.

Gedenkwaardige ervaring

Onze reukzin is rechtstreeks verbonden met het gedeelte van de hersenen dat verantwoordelijk is voor geheugen en emotie.

Hogere verkoop

Omgevingsgeur heeft de sterkste impact als het gaat om het verbeteren van het consumentengedrag op het gebied van emotie, klanttevredenheid, bereidheid om naar een winkel terug te keren en koopbereidheid.

Begin met het begeuren van uw retailwinkel

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger, wij zorgen er voor dat uw bedrijf heerlijk gaat ruiken.

Neem contact op