Autoshowrooms

Geuren die uw boodschap versterken en vastleggen.

Autoshowrooms
Autoshowrooms

Geurverspreiding in uw showroom

Of u nu een autodealer of autofabrikant bent, u wilt uw merk effectief in de markt zetten en de relatie met uw klanten versterken. Leer, rubber, was en verf; autoshowrooms kunnen een hoop verschillende geuren hebben. Om te zorgen dat klanten de juiste indruk van uw merk krijgen, legt Air Aroma de geurvisie van uw merk vast. Omgevingsgeur op basis van merkidentiteit verdiept de relatie met uw klanten zodat ze bij elk bezoek een sterkere, meer gedenkwaardige band met uw showroom krijgen.

De ultieme verkoopervaring in de wereld van luxe auto’s staat voor stijl en elegantie; geurverspreiding zorgt voor een nieuwe standaard op het gebied van service. Daarnaast creëert u met geur een passende sfeer in de showroom en versterkt u gevoelens en de emotionele band met uw merk. 

Geur-feit

De menselijke reukzin beïnvloedt 75% van de dagelijkse emoties en speelt een belangrijke rol met betrekking tot het geheugen.

Geuren die gedenkwaardige merkervaringen creëren.

Het toevoegen van een unieke geur aan uw showroom geeft uw gasten een aangename, gedenkwaardige ervaring. Een prettige geur die in de hele ruimte wordt verspreid kan autokopers helpen ontspannen bij deze belangrijke en vaak stressvolle ervaring. Air Aroma heeft op maat gemaakte oplossingen voor autoshows ontwikkeld, geuren ontworpen voor gebruik in de auto en ondersteunt autoshowrooms van een aantal van de grootste automerken ter wereld. Een aantal van onze autodealer-partners zijn Aston Martin, Nissan, Mercedes-Benz, Lincoln, Toyota en General Motors. Elke geur vertegenwoordigt op unieke wijze de waarden, doelgroep, geschiedenis en toekomst van het merk, waarmee een unieke boodschap aan hun klanten wordt meegegeven.

Merkherkenning

Geur maakt een unieke, blijvende indruk op klanten en voegt waarde toe aan uw merk.

Langer verblijf

Door een passende geur voelen klanten zich ontspannen en prettig, zodat ze langer rondkijken.

Voeg geur toe aan uw showroom

Neem contact op met een Air Aroma vertegenwoordiger, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf heerlijk gaat ruiken.

Neem contact op