Het beste tafelmodel geur diffuser

Het beste tafelmodel geur diffuser

Naarmate meer mensen de voordelen van geuren hebben ontdekt, is de aromatherapiemarkt enorm gegroeid. Hierdoor is er een groot aantal producten op de markt. Maar wat zorgt nou voor een goed werkende en mooie geurverspreider? Dat heeft alles te maken met de verneveltechnologie.

Het verspreiden van geur in huis kan een aantal doelen hebben; het creëren van sfeer, ontspanning, het verhogen van de productiviteit, reinheid benadrukken of therapeutische doeleinden. Daarom is het handig om over de juiste hulpmiddelen te beschikken om het gewenste resultaat te bereiken. Als u een goed werkend product heeft, heeft u de tijd om zorgeloos te genieten van de geur ervaring en de effecten daarvan.

Er zijn een aantal verschillende soort aromatherapie-diffusers voor thuis, die uiteindelijk een manier bieden om een geur of etherische olie door de lucht te laten verspreiden en daarmee een blijvend aroma creeren. De vier belangrijkste typen zijn: warmte diffusers, verdamping, ultrasoon / bevochtiging en verneveling. Natuurlijk geven sommigen om verschillende redenen de voorkeur aan verschillende stijlen, maar in termen van efficiëntie bevinden deze zich enigszins in chronologische volgorde, waarbij verneveling het meest effectief is. Hittemethoden lopen het risico van een open vlam en / of het veranderen van de eigenschappen van de geur, en dragen de geur ook niet erg ver, aangezien geur meestal wordt gemengd met water in een schaal boven een vlam. Het is misschien het beste om naar een kaars te kopen als je op zoek bent naar de licht- en sfeerkwaliteiten van een vlam in combinatie met geur. Verdampingsmethoden werken door een geurstof op een stuk materiaal zoals vilt te druppelen. Een ventilator zal er vervolgens lucht overheen blazen, waardoor er geur in de ruimte komt. Dit kan in eerste instantie een sterk resultaat opleveren, maar geeft uiteindelijk geen consistent niveau van geur en wederom kan de integriteit van de geur niet doorkomen als deze wordt samengevoegd met een ander materiaal. Ultrasone of bevochtigende diffusers hebben een tweeledig doel: de lucht bevochtigen door elektronisch een geur met water af te geven, waardoor een vochtige mist ontstaat. Dit kan soms gunstig zijn, maar een vochtige kamer is niet altijd gewenst, en ook hier kan de sterkte van de geur gemakkelijk worden verdund omdat deze wordt gemengd met water. Dit kan ook een beetje een rommelige situatie opleveren en de machine moet regelmatig worden bijgevuld.

Vernevelingsverspreidingstechnologie is de meest effectieve en krachtige manier gebleken om geur naar de lucht over te brengen. Het werkt door de geur in een vernevelaar te schenken. Door trillingen zal de vloeistof zich mengen met de lucht. Via een reeks buisjes wordt de geurvloeistof omgezet in een droge micronevel die zich verspreidt vanuit de vernevelaar. Omdat er geen warmte, verdamping of watermenging wordt gebruikt, krijgt u de puurste uitdrukking van de geur en het krachtigste resultaat.

Onze Aromax-geurverspreider wordt al meer dan twintig jaar beschouwd als de leider in vernevelingsverspreiders en is een van de milieuvriendelijkste op de markt. Naast de glazen vernevelaar is de diffuser gemaakt met het oog op design. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium, een duurzaam materiaal dat oneindig recyclebaar is. Dit kan een geweldige keuze zijn als u minder plastic in uw huishoudelijke artikelen wilt gebruiken. Vergelijkbaar iets groter dan een gewone ultrasone diffuser, kan ongeveer 30 ml geur per keer bevatten en kan grotere delen van de binnenruimte bedekken omdat de geur sterker is. De Aromax produceert een lichte brom omdat hij wordt aangesloten op stroom, maar een kleine glazen “geluidsdemper” zorgt voor een gestroomlijnde output en een zachtere vibratie. Er is een gebruiksvriendelijke sterkte-draaiknop voor eenvoudige outputaanpassing, evenals een ingebouwde intervaltimer, zodat je hem kunt instellen op geur voor een bepaalde tijd, zoals 30 minuten of een uur. Ons winkelassortiment van geuren is ontworpen voor gebruik in de Aromax met glazen druppelaars om de geur gemakkelijk in de vernevelaar over te brengen. Er is een breed scala aan geuren en etherische oliën beschikbaar passend bij elk interieur. Soms kan de vernevelaar eenvoudig worden gereinigd met gedenatureerde alcohol of zeepachtig water. Omdat het met zijn gladde kegelvorm ook kan functioneren als een mooi designstuk, heeft het dubbel voordelen, zowel visueel en aromatisch.