Een reis door jouw verbeelding door middel van geur

Een reis door jouw verbeelding door middel van geur

Stel je voor dat je ontsnapt naar een plek waar je hart zo naar verlangt, of dat nu een tropisch eiland is, een bloemenweide of tussen torenhoge bomen in het bos. Als je je de geuren van deze locatie voorstelt, krijg je waarschijnlijk een meer realistisch en gedetailleerde voorstelling. Geur kan je echt vervoeren en het gevoel geven dat je op de plek van je dromen bent terwijl je lekker op jouw eigen bank zit.

Misschien reis je wel af naar een onbewoond eiland, met haar eindeloze kusten. Met je keuze uit Air Aroma’s Longboard, Sea scent of Oasis, kun je wakker worden met de frisse, zoute geur van de zee terwijl je geniet van het warme zonlicht. Stel je voor dat je over het strand loopt met het verse poederachtige zand tussen je tenen, terwijl je voeten erin wegzakken en de wind om je heen waait als een warme deken. Of u nu liever ontspant op het strand of in de oceaan zwemt, laat uw neus u daarheen brengen.

Als je zin hebt in iets avontuurlijkers, zoals een excursie diep in de jungle, kun je de geur ervaren met Air Aroma’s Vetiver Rain, Ginger Flower of Fig Essence. Je loopt nu door een met wijnranken bedekt bos en hoort de geluiden van tropische vogels. Felgekleurde bloemen steken uit natte schors en naar als je naar boven, zie je een groen bladerdak. Je stelt je dan voor dat je de geur van verse druppels water van recente regenval inademt terwijl je luistert naar het zachte gebrom van een waterval in de verte.

Misschien roept uw ideale plek het beeld op van een tuin vol verse rozen, tulpen en madeliefjes. De geur Springtime van Air Aroma kan je doen geloven dat je midden in de lente in een vers veld tulpen zit. Zuri flirt met zoete bloemen van ylang-ylang en frangipani en nodigt uit tot een bedwelmende ontsnapping. Pomelo Pulp legt het beeld vast van laaghangende, sappige fruitbomen en doet denken aan het zoete fruit.

Terwijl je je een wandeling in het bos voorstelt, adem je de frisse geur van dennen in met Air Aroma’s Holiday Tree. White Tea Thyme doet denken aan de subtiele kruidengeur van een kruidenborstel in de buurt, en Cedar Mood legt de diepe verfijning vast van de torenhoge bomen en majestueuze ontmoetingen in het bos.

Tijdens het dagdromen, kun je naar de weidse weilanden worden vervoerd met geuren als Franse lavendel, Serene en Illuminate. Je voelt de wind door je haar blazen en de koele bries over je gezicht strijken. De warme bloemenessenties van lavendel dringen je neus binnen. Maak uw fantasieën werkelijkheid met de geuren van Air Aroma en laat u door de geur vervoeren.